Náš příběh
S kulinářskými dovednostmi a uměním Vladislava, vznikla myšlenka nabídnout profesionální gastronomii přímo v pohodlí domova, ambasády, firmy či kanceláře, a to přesně na míru Vašim přáním a potřebám. TABLE je symbolem místa setkání rodiny, přátel, obchodních partnerů, jejich společných zážitků a příběhů, které chceme obohatit o gastronomický zážitek.
Typy nabízených akcí TABLE

Soukromá klientela
Škála našich služeb zahrnuje organizaci malých narozeninových oslav, rodinných setkání či velké výroční oslavy a svatby.
Menu sestavíme a přizpůsobíme jen pro Vás a Vaši zvláštní příležitost. Od stánků se zahradním jídlem a elegantních recepcí po slavnostní večeře. Naše menu odráží roční období a současné trendy potravin s kvalitními ingrediencemi a jedinečnou prezentací.
Svatby, zásnuby a narozeniny, tam všichni naši hosté zažili „dotek“ TABLE.

Korporátní klientela
V pohodlí Vaší firmy či kanceláře zorganizujeme pro Vás snídaňová setkání, coffee breaky, pracovní obědy či večeře, firemní večírky.
Menu sestavíme a přizpůsobíme pro Vaši akci a Vaše hosty. Od mezinárodních stánků s jídly, přes elegantní recepce s canapé po klasické tříchodové stolování. Naše menu odráží roční období a současné trendy potravin s kvalitními ingrediencemi a jedinečnou prezentací.
Menu pro Vás
Společně s Vámi vytvoříme menu, které bude připraveno na míru Vašim představám a požadavkům. Každá slavnostní akce je jedinečná, speciálně vytvořená pro Vás.








Vegetariánské
- carpaccio z červené řepy, maliny, cottage sýr, konopné semínko, radicchio
- risotto Verde se sýrem Feta, kapusta, brokolice a baby cuketa
- mango, kokosový krém, sušené meruňky, mátový prach a kumqut

Masové
- pečená okurka s kedlubnou, kozí sýr a konopné semínko
- kachní prso, červená řepa, pyré z červeného zelí a kmínový sponge
- čokoládová pěna a oplatka, drcené maliny a lesní ovoce

Rybí
- grilované krevety, hrášek, kumquat a pomerančové glazé
- pošírovaná treska, pyré z bílých fazolí, brokolice, pečený pórek a kopr
- panna cotta z jasmínového čaje a citrónové trávy, hrušky

Canapés
- uzený losos, dýňový chléb, křen, cuketa
- rýžová chips s nori, česnek krém
- pyré z peč. brambor, houby, kopr
- brokolicový krém, kozí sýr, mandle
- karamelový krém, maliny, meringue, lískové ořechy
O nás


Vladislav Černý
Vladislav začal s vysokou gastronomií již ve svých 16 letech v restauraci Avantgarde pod vedením šéfkuchařských hvězd jako jsou Patrik Havlíček, Jan Kvasnička nebo Petr Vlásek.
Během festivalu Chef time fest vařil po boku mnoha českých i zahraničních šéfkuchařů. Měl tedy možnost čerpat chutě, recepty a získávat dalších zkušenosti od nejlepších v oboru.
Především kreativní přístup, dobře odvedená práce a Vaše spokojenost z jeho jídla jsou aspekty, díky kterým bude TABLE ten správný společník pro Vás.