U VAŠEHO STOLU
S NAŠÍM KUCHAŘEM.



Menu Kontakt

Náš příběh

S kulinářskými dovednostmi a uměním Vladislava, vznikla myšlenka nabídnout profesionální gastronomii přímo v pohodlí domova, ambasády, firmy či kanceláře, a to přesně na míru Vašim přáním a potřebám. TABLE je symbolem místa setkání rodiny, přátel, obchodních partnerů, jejich společných zážitků a příběhů, které chceme obohatit o gastronomický zážitek.

Typy nabízených akcí TABLE

Soukromá klientela

Škála našich služeb zahrnuje organizaci malých narozeninových oslav, rodinných setkání či velké výroční oslavy a svatby.

Menu sestavíme a přizpůsobíme jen pro Vás a Vaši zvláštní příležitost. Od stánků se zahradním jídlem a elegantních recepcí po slavnostní večeře. Naše menu odráží roční období a současné trendy potravin s kvalitními ingrediencemi a jedinečnou prezentací.

Svatby, zásnuby a narozeniny, tam všichni naši hosté zažili „dotek“ TABLE.

Korporátní klientela

V pohodlí Vaší firmy či kanceláře zorganizujeme pro Vás snídaňová setkání, coffee breaky, pracovní obědy či večeře, firemní večírky.

Menu sestavíme a přizpůsobíme pro Vaši akci a Vaše hosty. Od mezinárodních stánků s jídly, přes elegantní recepce s canapé po klasické tříchodové stolování. Naše menu odráží roční období a současné trendy potravin s kvalitními ingrediencemi a jedinečnou prezentací.

Menu pro Vás

Společně s Vámi vytvoříme menu, které bude připraveno na míru Vašim představám a požadavkům. Každá slavnostní akce je jedinečná, speciálně vytvořená pro Vás.

Vegetariánské

  • carpaccio z červené řepy, maliny, cottage sýr, konopné semínko, radicchio
  • risotto Verde se sýrem Feta, kapusta, brokolice a baby cuketa
  • mango, kokosový krém, sušené meruňky, mátový prach a kumqut

Masové

  • pečená okurka s kedlubnou, kozí sýr a konopné semínko
  • kachní prso, červená řepa, pyré z červeného zelí a kmínový sponge
  • čokoládová pěna a oplatka, drcené maliny a lesní ovoce

Rybí

  • grilované krevety, hrášek, kumquat a pomerančové glazé
  • pošírovaná treska, pyré z bílých fazolí, brokolice, pečený pórek a kopr
  • panna cotta z jasmínového čaje a citrónové trávy, hrušky

Canapés

  • uzený losos, dýňový chléb, křen, cuketa
  • rýžová chips s nori, česnek krém
  • pyré z peč. brambor, houby, kopr
  • brokolicový krém, kozí sýr, mandle
  • karamelový krém, maliny, meringue, lískové ořechy

O nás

Vladislav Černý

Vladislav začal s vysokou gastronomií již ve svých 16 letech v restauraci Avantgarde pod vedením šéfkuchařských hvězd jako jsou Patrik Havlíček, Jan Kvasnička nebo Petr Vlásek.

Během festivalu Chef time fest vařil po boku mnoha českých i zahraničních šéfkuchařů. Měl tedy možnost čerpat chutě, recepty a získávat dalších zkušenosti od nejlepších v oboru.

Především kreativní přístup, dobře odvedená práce a Vaše spokojenost z jeho jídla jsou aspekty, díky kterým bude TABLE ten správný společník pro Vás.